Alt innen fottøy for friluftsinteresserte mennesker

Jaktstøvler og -sko: 5 gode til jaktsesongen 2019

Listen nedenfor er ikke laget kun med hensyn på testvinnere. Den ble laget med utgangspunkt i tester og tekniske spesifikasjoner. Det skal være gode og trygge kjøp basert på beskrivelser og kundevurderinger.

artikkelen fortsetter under annonsen

Jaktstøvler

Alfa Gaupe A/P/S – en testvinner (Jakt og Fiske 2018) og en god, solid sko beregnet for vinterføre. Fungerer utmerket helt ned til 25 minusgrader. Rundt 2.500 kroner.
Alfa Rype Gtx – et dyrt, men lett og stabilt par med jaktstøvler. 770 gram. Tilnærmet vedlikeholdsfri som kan brukes fra tidlig vår til sen høst. Rundt 4.000 kroner.
Crispi Titan – igjen en lett og stabil jaktstøvel (750gr) med anatomisk passform og grove såler. Gore-Tex og uttagbar såle forhindrer fukt.

Jaktsko/Fjellsko

Crispi Valdres GTX – Terningkast 6 av Klikk.no – «topp på både beskyttelse og komfort». En medium høy fjellsko med Gore-Tex membran for både dame og herre. Pris: rundt 2.500 kroner.
Mammut Comfort High Gtx – fjellsko med terningkast 5 hos Klikk.no. Denne relativt rimelige fjellskoen sitter godt på foten, er av den høye sorten. Noe tyngre enn flere av modellene på denne listen, med sine 920 gram. Pris: rundt 1.300 kroner.

artikkelen fortsetter under annonsen