Alt innen fottøy for friluftsinteresserte mennesker

Populære fjellsko i 2019

Jeg har undersøkt noen flotte fjellsko og satt sammen en liten liste over enkelte av de som kommer best ut i sin kategori. Jeg tar ikke hensyn til pris, da dette kun er en samling av høye terningkast og gode testresultater.

artikkelen fortsetter under annonsen

Lave fjellsko

Scarpa Zen Pro er et ypperlig alternativ. Dette er en sko som passer til dagsturer, men ikke er like egnet til fjellturer over flere dager. Da vil en høyere sko være et bedre alternativ. Rundt 1800 kroner.

Salomon X Ultra 3 GTX koster rundt 1000 kroner og er et tilnærmet like godt alternativ. Spesielt hvis man tar prisen med i bildet. Den er også 120 gram lettere enn modellen ovenfor (360 gram).

Vanlige fjellsko

Salomon Quest 4D 3 GTX er et ypperlig alternativ i denne kategorien. Den er noe høyere, som gir bedre ankelstøtte og passer utmerket til det aller meste av terreng. Kanskje spesielt godt til teknisk terreng. Prisen er heller ikke noe å kaste opp over, da den ligger på rundt 1400 kroner.

artikkelen fortsetter under annonsen

Fjellstøvler

Det er her råtassene kommer inn. Hanwag Makra Combi GTX er en fantastisk modell som passer godt til deg som tilbringer flere dager på fjellturer. De passer godt å bruke med brodder, tekniske fjellturer og gir deg god komfort hele veien. Prisen er på rundt 1500 kroner.

Se hele listen over 33 gode Fjellsko:
https://test.no/beste-fjellsko