Alt innen fottøy for friluftsinteresserte mennesker

Vintersko til barn – komfortable vintersko til junior

Sko skal være komfortable. Dette gjelder enten barnet er 2 eller 10 år gammel. Litt ekstra rom er ikke feil, siden man skal ha plass til tykke sokker. Men de skal ikke være alt for store, da dette vil føre til at man har lettere for å vikle foten.

artikkelen fortsetter under annonsen

Tykke vinterstøvler

Det finnes mange ulike sko og støvler som er beregnet for vinterføre. Tykke vinterstøvler passer godt hvis man er mye utendørs og ønsker å bruke penger på et skikkelig par. Enkelte støvler er ikke beregnet for lange gåturer, så hvis dere er en aktiv familie så bør dere ta hensyn til dette. Tykke vinterstøvler passer også utmerket til lek og utendørsaktiviteter.

Lettere vintersko

Man kan selvsagt gå for en lavere og lettere vintersko med vanntetting. Det er kanskje ikke et heldig valg hvis man skal holde på ute i dyp snø, men ved lite utendørs aktivitet etc så kan det være et alternativ.

Tykkere støvler er å foretrekke

For de aller fleste vil det være naturlig å anta at tykkere støvler er å foretrekke. Da har barnet muligheten å leke i dyp snø, noe som ikke er helt utenkelig. Kjøp de om våren når det er salg, og selg de om en sesong eller to rett før vinteren begynner.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ullsokker og varmesåler

Et naturlig tillegg til enhver sko! Man får kjøpt varme og gode såler helt ned til 50 kroner, så det er en rimelig investering som kan bidra til økt komfort.

Pris på vintersko og -støvler til barn
Fra 250 kroner opp til tusenlappen.