Alt innen fottøy for friluftsinteresserte mennesker

Vinterstøvler til barn

Det finnes en rekke gode vinterstøvler på markedet. Det er et naturlig valg for barn i alle aldre, da det kan gi god beskyttelse mot både kulde og fuktighet.

artikkelen fortsetter under annonsen

Mange par å velge mellom

Hvis du ønsker å kjøpe det beste paret som er å få tak i, så kan det være greit å holde seg oppdatert på tester. Dette vil for de aller fleste ikke være ønsket, og da kan det holde å bruke anerkjente, solide merker. Kjøper du et par på tilbud og selger de en sesong eller to senere, så trenger du heller ikke å tape masse penger per par med støvler.

Det viktigste er at støvlene er varme og komfortable

Få barnet til å prøve støvlene før du bestiller de på nettet. Det er han eller hun som skal bruke paret i hundrevis av dager, og da er det greit at det sitter godt på foten. Du kan velge type en størrelse større enn det du ville gjort til deg selv. Dette for å ha plass til tykke labber og kanskje de rekker til to sesonger.

Kjøp et anerkjent merke

Som nevnt tidligere: kjøp et kjent merke. De har som regel gode garantier og bruker mer penger på å utvikle produkter som de ønsker å få færrest mulig klager på. Kjøper du et billigmerke så kan det naturligvis være et mye bedre kjøp, men da kan det også være at støvlene blir utslitt mye raskere.

artikkelen fortsetter under annonsen

Huskeliste – kjøp av sko til barn

  • Støvlene skal ha plass til et ekstra par med labber
  • La barnet prøve ulike skopar i forkant
  • Føttene vokser fort, så ikke bruk en tusenlapp på et par med vinterstøvler
  • Blakker du deg helt, så får du kanskje solgt de igjen om en sesong eller to